تابلو اعلانات
پیام خانم دکتر معین الدینی ریاست استان به مناسبت آغاز بهار تعلیم و تربیت و شروع سال تحصیلی پیام خانم دکتر معین الدینی ریاست استان به مناسبت آغاز بهار تعلیم و تربیت و شروع سال تحصیلی : بسم الله الرحمن الرحیم پایان تابستان، در هر سال همزمان با آمدن پاییز رنگارنگ، با خود صدای گوش نواز نواخته شدن زنگ دل انگیز تلاش و مبارزه با جهل و نادانی، شور و شوق دانش آموزی و دانشجویی و دانش اندوزی و برافروختن مشعل علم و آگاهی و حیات دوباره جهان خردمندی و خردورزی را برای همگان به ارمغان می آورد. خداوند بار دیگر بر ما منت می نهد، و فرصتی دیگر برای کوشش و تلاش در جهت کسب مراتب فرهیختگی و دانایی و فتح و گسترش مرزهای بی کران دانش و بالندگی، در اختیار ما می نهد. امید که قدردان نعمتش باشیم و این را ارج بنهیم. آغاز سال تحصیلی جدید را به جامعه دانشگاهی و بویژه فرزندان برومند این سرزمین که لباس جویندگی علم و آگاهی برازنده آنان گشته، تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امید که سعادت و نیک انجامی نصیب و بهره همگی تان گردد.